CloudCuddle op REVA 2019
Apr
25
to Apr 27

CloudCuddle op REVA 2019

banner REVA 2019.jpg

Van 25-27 april is CloudCuddle te vinden op de REVA in Gent. REVA is dè beurs voor mensen met een beperking in België. U vindt ons op stand A1.20. Daar kunt u de CloudCuddle van dichtbij bekijken en zelf testen als u dat wilt. Wilt u weten of hij stevig genoeg is voor uw kind? Is hij echt zo makkelijk op te zetten? U mag ons alles vragen, wij helpen u graag.

View Event →

CloudCuddle bij Aveleijn
Apr
16
3:00 PM15:00

CloudCuddle bij Aveleijn

Dinsdag 16 april organiseert Aveleijn een informatiedag voor haar medewerkers. Een belangrijk onderdeel van het programma gaat over innovaties in de zorg. CloudCuddle is een van de innovaties die daarbij aan bod komt.

Uitnodiging voor ouders / verzorgers
Aveleijn stelt ouders en verzorgers in de regio ook graag in de gelegenheid om kennis te maken met de CloudCuddle. Zij zijn vooraf van harte welkom om langs te komen.

Inloop
Datum: 16 april
Tijd: 15:00 - 16:00 uur 
Locatie:  Kinderdagcentrum Klim Op, Wesselerweg 5, Enschede 

View Event →
World Standards Day
Oct
12
12:30 PM12:30

World Standards Day

Het NEN (Nederlands Normalisatie Netwerk), heeft CloudCuddle senior genomineerd voor de NENnovation Award 2018 voor studenten. Uit alle inzendingen zijn twee projecten geselecteerd. De uitreiking is 12 oktober tijdens de viering van World Standards Day in de Fokker Terminal in Den Haag. 

View Event →
Kangoeroebeurs
Mar
16
to Mar 17

Kangoeroebeurs

16 en 17 maart staat CloudCuddle op de Kangoeroebeurs in Gent
Je vindt ons op standnummer 45.

De Kangoeroe beurs is een unieke zorgbeurs in Vlaanderen die zich specifiek richt op kinderen en jongeren met een beperking en hun netwerk. Het aanbod van de beurs is verdeeld in vier thema’s. Kijk voor meer informatie op www.kangoeroebeurs.be 

View Event →